nacht zonder dak
Kaart wordt geladen...

datum
16 jul – 17 jul 2021
Hele dag

locatie
’t Wijland

categorieën


Zorgboerderij ’t Wijland in Driewegen is een trouwe sponsor van Onyame. Zij ondernemen allerlei activiteiten, zoals het verkopen van eieren, om ons werk te sponsoren. Op 22 juni hebben ze een heuse boerderijwinkel geopend, waar producten van de boerderij, verse groenten en fruit maar ook leuke spullen uit Ghana verkocht worden.

Op vrijdag 16 juli organiseren ze een sponsor actie om geld in te zamelen voor de herstelwerkzaamheden van de kapotgewaaide behuizingen in noord Ghana.  Samen met de cliënten houden ze een “nacht zonder dak”, waar ook Marleen aan mee hoopt te doen. Samen buiten slapen op het erf van de boerderij in Driewegen, in hutjes die ze met elkaar van karton hopen te gaan maken en op die manier geld inzamelen om te zorgen dat de mensen in noord Ghana niet gedwongen zonder (goed) dak hoeven te slapen.

Leuk om op deze manier samen met hen een actie te kunnen houden en ons in te zetten voor onze medemens in Ghana. Mocht u aan deze actie willen bijdragen, dan kunt u dat doen door geld over te maken naar de rekening van stichting Onyame, onder vermelding van “Nacht zonder dak”. Of u kunt via de facebookpagina van onyameghana of Marleen uw bijdrage kenbaar maken.